Over ons

Stichting Livius
Jelle Plantingstraat 30
9204 LM Drachten

KVK 01115864


“Ladies’ Circle is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar. Onder het motto Vriendschap en Service zetten wij ons in voor ondersteuning van goede doelen. Dat kan door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. Dat doen wij dan ook met veel enthousiasme, betrokkenheid en plezier.

Ladies’ Circle Nederland is onderdeel van Ladies’ Circle International. LCI is opgericht in 1953 en is inmiddels actief in liefst 41 landen met meer dan 12.000 leden.
Door heel Nederland zijn er meer dan 70 Circles met bijna 1000 leden en elk jaar komen er nieuwe Ladies’ Circles bij.

https://lc21.ladiescircle.nl


Lions en Leo’s zetten zich belangeloos in om anderen te helpen. Met zo’n 1,4 miljoen leden zijn we al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld en vormen we de grootste serviceorganisatie ter wereld. In Nederland zijn ruim 10.000 Lions in meer dan 435 Lionsclubs actief. Geen enkele club is hetzelfde. Er zijn mannenclubs, vrouwenclubs en gemengde clubs, maar ook speciale clubs met alleen expats of mensen met dezelfde hobby of culturele achtergrond.

https://www.liviusdrachten.nl


Zoals elke Rotaryclub willen we de samenleving dienen. Wij steunen goede doelen, zowel internationaal, nationaal als lokaal. De leden van Rotary wereldwijd en hun goede doelenorganisatie bieden hun actieve hulp en financiële bijdragen aan o.a. poliobestrijding, schoon water, vluchtelingenhulp, basisonderwijs en alfabetisering, gezondheid en extra handen bij economische en sociale ontwikkeling in de buurt en ver weg.

https://www.rotary.nl/drachtendewouden